betalen met idealVeilig betalen met iDeal of achteraf
snelle leveringSnelle levering op afspraak
prijzen Altijd scherpe prijzen
bedenktijd 14 dagen bedenktijd

Badkamerbelevenis is een jong en dynamisch bedrijf dat probeert de zaken net even wat beter en anders aan te pakken dan alle andere aanbieders op de markt. Zo streven wij naar overzichtelijkheid in de webwinkel en tijdens het aankoopproces. Met bijvoorbeeld het stappenplan of de combideals voor het samenstellen van uw badkamer is getracht om bezoekers meer houvast te geven naar welke producten zij kunnen gaan zoeken. Tevens wil badkamerbelevenis staan voor een degelijke en betrouwbare kwaliteit met een scherpe (concurrerende) prijs.

Producten worden dan ook met zorg geselecteerd en toegevoegd aan het assortiment. Hierbij wordt onder andere ook vertrouwd op het advies van de specialisten die al jarenlange ervaring hebben in de branche. Dat advies is grotendeels afkomstig van het bedrijf De studio keukens & bad. Dit bedrijf zit gevestigd met een grote showroom op de wolga 3 in Den Haag.
Wanneer u goed weet wat u wilt en waar u naar zoekt, hebben wij de webwinkel zeer gemakkelijk ingericht om snel te vinden wat u nodig hebt. Echter wanneer u toch meer advies nodig heeft en producten graag gezien wilt hebben, dan raden wij u aan om uw aankoop bijvoorbeeld bij de showroom van de studio keukens en bad te doen. Zij kunnen u daar van uitgebreid advies voorzien, echter dient u rekening te houden dat de prijzen op de webwinkel vaak lager zijn dan in de showroom. Daarnaast kunnen merken en producten verschillen. Om teleurstellingen te voorkomen is ons advies om vooraf contact op te nemen met de showroom of het product daar opgesteld staat.

Badkamerbelevenis staat open voor tips en advies van haar klanten om de webwinkel te verbeteren. Schroom daarom niet om toch even een mailtje te sturen. Op die manier creëren wij samen met u een geweldige belevenis van uw badkamer!

Back to Top

De waardering van www.badkamerbelevenis.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.